Everyday

UPDATE

 

I haven’t been posting in a LONG time. I have honestly put it on hold, because I needed a break – but now I’m back!
For the last 2 months I have had so much in my head, so many thoughts about the future .. and also, I got a job!! I am helping out at a local Bed & Brakfast, maybe you have already spotted some posts on Instagram :) I also joined a Physiotherapist who trains Parkinson patients, and I really enjoy having something to do..  Also I take a Dutch language class 2 times a week – so I have a lot of variation during my week :)
Also I have made A TON of jewelry, only have a few left to get done and shipped for Christmas! I will update the “Store” soon with new designs – so keep an eye out!
 
I feel at the moment, like my mind is everywhere and still nowhere – I’m trying to figure out if I should start studying again, and then which study? Should I do something related to Physiotherapy (and what are my options from where I live), or should I try something totally different (and again, what options do I have..)  Well, I feel like I’m having a midlife-crises hahaha !! But I feel like I have enough time to do study, and that this time is my time to be a little egoistic, since it’s just Daniel & me (and Jordan ofc. ;) ).
 
SO I’m ending the silence on my blog, and will share with you what happens with my decisions :) For now I can tell you that I look forward to go home for Christmas and see all our family and friends <3 Around New Years Eve, Daniel & I are going to Rome and have a little vacation there – AND in April I booked a vacation to Thailand with my family, and in May/June we will finally have our honeymoon – so 2018 looks like it’s going to be amazing already, even though 2017 will be a hard year to beat!! <3
 


// Jeg har ikke lagt noget op på bloggen i LANG tid – det beklager jeg folkens! Men jeg er her stadig. Jeg har bare haft brug for en tid uden bloggen, hvilket har været rigtig godt for mig. Nu er jeg klar igen! :)
I de sidste 2 måneder har mit hoved været ved at eksplodere af tankemylder, tanker omkring lige nu og om hvordan fremtiden ser ud.. Og jeg har også fået et job !! Jeg hjælper til ude på et lækkert, lokalt Bed & Breakfast – måske har I allerede spottet nogle post på Instagram derfra? ;) Derudover er jeg med en anden Fysioterapeut hos et hold med Parkinson patienter, og det er bare så skønt at føle at man er lidt “tilbage” i sit arbejde. Jeg tager også forsat Hollandsk sprogkursus 2 gange om ugen, så jeg har gang i meget forskelligt i min hverdag.
Jeg har også haft virkelig travlt med at lave smykker her op til jul – hvilket har været super dejligt! Jeg er næsten igennem alle ordrerne, og er så tilfreds med de som bliver lagt under juletræerne :) SÅ skønt! Der kommer en opdateret shop på min side snart – jeg arbejder nemlig med guld nu, og nye designs.
 
I øjeblikket føler jeg, at mine tanker er allevegne og samtidig ingensteder – jeg prøver at finde ud af om jeg gerne vil starte at studere  noget igen, og i så fald, hvorhenne og hvilket? Skulle jeg starte op med noget fysioterapi-relateret (og hvilke muligheder er der for det her hvor jeg bor?)  eller skulle jeg prøve noget helt andet (og igen.. hvilket/hvor?) .  Jeg føler lidt, at jeg er i en midtlivskrise hahaha!! Men jeg føler jeg har tiden til at læse noget, og at den tid lige nu er en tid hvor jeg godt kan tillade mig at være lidt egoistisk med min tid. Heldigvis har jeg fuld opbakning herhjemme, så det er virkelig rart og beroligende :)
 
Stilheden på bloggen slutter for nu, og jeg lover at dele hvad end jeg beslutter mig for :) For nu, kan jeg fortælle at jeg ser SÅ meget frem til at skulle hjem til jul og se vores familie og venner <3 Nytåret fejrer Daniel og jeg i Rom og holder en lille ferie der i nogle dage – OG i April er der booket ferie i Thailand sammen med mine forældre, og i Maj/Juni skal Daniel og jeg endelig på Bryllupsrejse ! Så 2018 ser allerede ud til at blive fantastisk, selvom 2017 bliver et svært år at slå <3 //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *