Everyday

TIME GOES FAST !

Mixed pictures from all the good days <3

It’s been a while since the last update!
There has been so much going on, and without going into it all – I’m back ! :) I have been in Denmark a few times and also took a quick trip to Lausanne with my bestie. Here there was time for some good food, a little shopping and football ofc. ;)

I was surprised a few weeks ago, by the best girls in Denmark, and they threw me a great bachelorette-party in my hometown. I truly couldn’t have imagined a better day than what they made for me! It was such a great day, and I really enjoyed all the funny things they had planned. A day filled with laughter, dancing, good drinks and the best company. Whats not to love?? I have the best friends, I’m so lucky!

Another home-visit, was with a baby shower for my soon to-be sister in law. As the pictures show she’s having a baby-girl, and it was nice to surprise her with a brunch!  It was a really nice day with a LOT of cake – I mean just look at the cakes?? :)

Else I have been busy with the wedding preparations, and I will tell you more about this in next post ;)


// Tiden er gået stærkt siden sidste opdatering herinde! Der har været så meget igang for mig, og uden at gå i detaljer – så er jeg tilbage på bloggen! :) Jeg har været et par gange i Danmark og også en smuttur til Lausanne (Schweiz) med en veninde, hvor der lige var lidt tid til nogle gode spisesteder, shopping og selvfølgelig til fodbold ;) .
I Danmark blev jeg overrasket af mine sødeste veninder og familie, som holdte min polterabend i Odense. Jeg kunne ikke forestille mig at have en bedre dag, end den som de havde lavet for mig! Det var en rigtig dejlig dag, og jeg havde det SÅ sjovt med det som de havde planlagt. En dag fyldt med grin, dans, lækre drinks og fantastisk selskab – så bliver det ikke bedre!
Et andet hjemmebesøg gav mulighed for at komme til min svigersøsters babyshower, og som billederne viser venter hun og sin kæreste sig en skøn lille pige. Det var en skøn dag med MASSER af kage :)
Ellers har min tid stået på en hel del bryllups-planlægning, men der kommer et indlæg om det næste gang ;) //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *