Fashion, Travel

SWIMWEAR FOR THAILAND

It’s never to early to think about Summer and swimwear – right? ;) I’m on the lookout for some swimwear to bring to my trip to Thailand in April. Therefore I wanted to share my favorites with you, in case there are more women out there who are searching the same thing  :)
I really love a lot of Australian brands – unfortunately for the people in Europe, it means having to pay extra in the customs.. But they are still amazing ! The first yellow bikini I have “clicked home” 
already, it’s from H&M. It was really inexpensive, so I give it a go – I love the color yellow – and it goes really well with summer.

Here below are 10 different swimwear options that I’m in looove with:

//Det er aldrig for tidligt at tænke på sommer og sol, vel? ;) Jeg er på udkig efter badetøj til min rejse til Thailand i april måned. Derfor deler jeg her mine favoritter med jer, hvis nu der er andre som leder efter det samme som mig :) Jeg har forelsket mig i en del australske brands, desværre er det lidt omstændigt med told osv – men der findes virkelig meget flot badetøj derfra! Jeg har “klikket” den første gule bikini hjem fra H&M. Den var ikke særlig dyr så jeg synes den skulle have et forsøg – den er så fin i mønsteret og jeg elsker farven gul.. passer perfekt om sommeren.
Her er der 10 bud på badetøj, som jeg har forelsket mig heeelt vildt i: //

From left to right:  1-here :  2-here  :  3-here  :  4-here  :  5-here

From left to right:  6-here :  7-here  :  8-here  :  9-here  :  10-here

I hope you get some inspiration for your own swimwear ;)
PS.: A onepiece is a must for next summer !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *