Fashion

PINK SHIRT ALLERTI bought this new pyjama-styled shirt yesterday in ZARA, and I love that the fit is so casual and the color is so BAM (HOT)! It goes really well for Autumn and bring some color to the season. The flowers on the shirt are so nice, and just makes it even more BAM! 
My Grandmother have a lot of clothes in this color, and the moment I saw it – It reminded me of her. So I had to buy it! ;) 
Perfect for any occasion, dress it up with a skirt – dress it down with a pair of jeans.

// Jeg købte den her pyjamas-inspirerede skjorte igår i ZARA, og det er virkelig en HOT pink farve. Den kommer til at pifte min efterår- og vinter- garderobe op, og tilføjet lidt farve. Kender jeg mig selv godt nok, så bliver der meget sort/gråt og grønt.. Så den her kommer til at bringe til wow-effekt til mine ting. Btw. er der de smukkeste blomster broderet ind i det fine stof – den er altså bare for skøn.
Min mormor har meget tøj i denne farve, og skjorten mindede mig om hende, med det samme da jeg så den. Jeg var simpelthen nødt til at eje den! Den passer perfekt til alt, lidt finere lejlighed med en nederdel eller til noget mere casual med et par afslappede jeans. //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *