Mix of it all, Travel

NEW YEARS IN ROME

As you may know from Instagram, I spent my Christmas Holidays in Denmark with my family, and went to Rome over New Years with Daniel. I have never been in Rome before – but OH MY GOD – I love this City ! The streets, the food, the culture, the sightseeing and the shopping – everything is amazing in Rome! The city and the buildings (the churches are a chapter for them selves!) is just outrageously beautiful. WOW!
I will say easily that it is not the last time we are in Rome, it was some amazing days there <3
Here is a mix of pics from our trip :

// Som I måske ved fra Instagram, tilbragte jeg juletiden hjemme i Danmark med familien, og tog til Rom over nytåret med Daniel. Jeg har ikke været i Rom tidligere, men HOLD NU OP jeg har forelsket mig pladask for den her by! Gaderne, maden, kulturen, sightseeingen og indkøbsmulighederne – ALT er fantastisk i Rom! Byen og bygninger er fuldstændig fabelagtige (for ikke at nævne kirkerne, som er et helt kapitel for dem selv!). WOW!
Jeg kan med lethed sige, at det ikke er sidst gang jeg er i Rom. Vi har haft de skønneste dage der, og med det sagt – her er et mix af billeder fra turen: //

What’s not to like ? ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *