Jewelry

NEW NEW NEW – in the store!


All my jewelry is my own design, and can be found in the store.


Hey guys – I have made some more jewelry – check it out in the STORE! I have made new designs, and different versions of previous designs, and I think its worth a look.
I have made some more oxidized pieces – and I love it. I think oxidized silver can be a little less *bling*, and therefore its good for everyday – and also when you want to wear more jewelry together! My favorit is when you pair oxidized & regular silver. LOVE LOVE LOVE! :)
I hope you like it, and I would appreciate comments – good & bad! I need all the feedback I can get ;)

This weekend Daniel is coming home from training camp in Spain – and I cant wait to see him! I have been working so much, I need to enjoy my weekend with my babe. Okay, I’m not NOT going to make any jewelry.. only a little bit ;) .
Have a lovely weekend everyone. -K .

/ Hej allesammen – jeg har lavet nogle flere smykker – tag et kig under STORE! Der er både andre designs og andre udgaver af tidligere designs, så jeg synes bestemt det er et kig værd.
Jeg har lavet flere oxiderede smykker – og jeg er vild med det. Jeg synes at oxideret sølv kan være lidt mindre *bling* og er godt til hverdag – og så kan man lettere have flere smykker på samtidig! Min favorit er når man mixer oxideret & alm. sølv. ELSKER ELSKER ELSKER! :)
Jeg håber I kan lide det, og vil elsker hvis I ville give en kommentar med på vejen – både det gode og det mindre gode! Jeg kan bruge al feedback :)

Denne weekend kommer Daniel hjem fra træningslejr i Spanien – og jeg glæder mig helt sindsygt til at se ham! Jeg har arbejdet virkelig meget mens han har været væk, så har brug for en weekend med min kæreste. Okay – det er ikke sådan at jeg IKKE kommer til at lave smykker… men kun en lille smule ;) .
Rigtig god weekend til jer allesammen derude. – K. /

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *