Jewelry

My workspace, almost getting there !

I have been working on my workstation here at home for the last few weeks. There have been many things to consider, but I think I have most of the basics covered now. I’m still missing a lot of equipment, but that’s the next on my to-get list!
I like how the room has very “basic & clean” interior – because I can make it personal with clipboards, pictures and office supplies. And then its practical for work :) More to come !
– K

// Jeg har arbejdet på mit værsted herhjemme de sidste uger. Der har været meget, som jeg har skullet finde ud af og tage stilling til, men jeg synes det basale er klaret nu. Der mangler stadig meget udstyr, men det er det næste på indkøbs-listen. Jeg elsker, at rummet er meget basic og minimalistisk indrettet, så jeg kan gøre det mere personligt med udstyr, billeder, opslagsplade mm. :) Der kommer mere, så snart det er købt / sat op ! //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *