Everyday

Lets get started!

Intro

Finally! I have been working on this for quite some time now – and I really hope you guys will like my site! This is the first post ever! I hope you will follow me, my everyday-life, and the progress of my Jewelry-brand KRYH. This is quite a big moment for me, so off course I’m really excited! I’m working my ass off to get the production going as fast as possible!

Until then – stay tuned, I have more to come before then :)

– K.

 

// Endeligt! Jeg har arbejdet på det her et godt stykke tid nu, og jeg håber virkelig, at I kan lide min side! Det her er mit første indlæg nogensinde! Jeg håber I vil følge mig, min hverdag og ikke mindst min start med mit smykke-brand KRYH. Det er utrolig stort for mig, og jeg er virkelig oppe og køre over det! Jeg arbejder benhårdt på at få gang i produktionen så hurtigt som muligt!

Indtil da – følg med herinde, jeg har en masse i vente indtil da! :)

– K //

Comments

  1. Suzie Hansen says

    Hvor er det fedt Katrine, glæder mig til at se endnu flere af dine flotte smykker. Bliver spændende at følge dit projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *