Fashion

Here we go again !


Blouse & Dress from H&M . Link here for the blouse, dress is still only available in store.


It’s time for a little weekend-getaway for Daniel & me again – this time to Copenhagen! Time to spend time with our family’s and to make some decisions on our wedding – like the wedding cake (!! Big deal alert !! ). Else I hope to find some shoes for my wedding, this is still an up-hill battle for me. All I want is a light colored, block-heeled, closed pump that doesn’t look cheap and has the perfect height.. oh and also isn’t crazy expensive. It seems impossible for me to find them – or actually I have.. they are just more than I was thinking/willing to pay :/ So the hunt continues Copenhagen – bring it on!!
For now I can show what I bought in Milano last week, It’s both green (this is still my fave color, but pink is a close second at the moment!!) and the blouse has some sparkle, and the dress has the white dots – both very feminine, and perfect for the warmer weather to come :)
Can’t wait to see Denmark again and the weather seems to be great this weekend, yaii!

// Så blev det tid for en lille weekend-smuttur til København, for Daniel og mig. Det bliver dejligt at kunne bruge lidt tid sammen med familien og få ordnet lidt bryllups-ting som skal besluttes – såsom bryllupskage (Hallo et vigtigt valg er i vente!!). Ellers lever jeg stadig i håbet om at finde mine brudesko – selvom det stadig føles ret op ad bakke må jeg indrømme. Alt jeg ønsker er en sartfarvet, blokhælet, lukket foran pump som ikke ser billig ud, og har den perfekt højde.. nå ja og så skal den gerne være til en god pris. Det synes simpelthen umuligt at finde dem – eller jeg har faktisk fundet præcist det ovenstående, men de er bare dyrere end jeg har tænkt mig :/ Så jagten forsætter København – bare kom med det!!
For nu kan jeg vise det tøj jeg købte i Milano sidste uge, begge er grønne (det er stadig min yndlingsfarve, selvom lyserød er en tæt runner-up lige pt.) og blusen har lidt glimmer mens kjolen har hvide prikker – begge meget feminine og perfekte til det varmere vejr som er på vej :)
Glæder mig til at se Danmark igen og vejret ser ud til at blive fremragende! //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *