Everyday

GREAT PRODUCTS FOR YOU AND OUR PLANET


I have had time to really try out my purchases from Suztain.dk! Just to be clear – this is not an ad. This is from the heart.
For you who don’t know what I’m talking about, read my other post on my mind . Basically all the products are good, natural and mother-nature-friendly! My order came really quick, and they have so many good items on their website. I look forward on trying even more next time I order from Sustain.dk . ALL the products are amazing, it’s just the hairshampoo I’m not that happy about. It leaves my hair with kind of a dry & sticky feeling afterwards.. a very special combination! :/ The toothbrushes are perhaps my absolute favorite from my purchase, but the other stuff is also really good – so go try it out yourself!! There are so many small things we can do, each of us, to help out the troubled climate we have. Reduce your: meat-intake, use of plastic and gas, and try to recycle your trash as much as possible. We can go a long way together ! :)

Jeg har også haft tid til at få afprøvet alle mine indkøbte produkter fra Suztain.dk! Bare for at være helt klar i mælet – så er dette indlæg ikke sponsoreret på nogen måde. Dette kommer lige fra hjertet af.
For jer som ikke ved hvad jeg snakker om, læs
on my mind . Helt hurtigt, så er deres produkter naturlige og gode for vores kære planet! Min ordrer modtog jeg meget hurtigt, og de har utroligt mange gode ting inde på deres hjemmeside. Jeg glæder mig allerede til at afprøve flere af deres produkter næste gang jeg bestiller hos Suztain.dk . ALLE produkterne er virkelig gode, men måske jeg ikke er blevet helt hooked på deres shampoo. Den efterlader mit hår både tørt & fedtet på samme tid … en meget speciel kombination som jeg ikke er helt fan af! Tandbørsterne er nok mit yndlings køb derfra – så prøv dem selv og se hvad jeg mener! Der er mange små ting som hver enkelt person kan gøre for at hjælpe på vores klima som har det hårdt for tiden. Nedsæt dit forbrug af kød, plastic og benzin & sørg for at genbruge og smide dit affald ud (i en sorteret version) . Så kommer vi rigtig langt sammen ! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *