Jewelry, Mix of it all

FAVE workshop-boxes and 2016 .

All boxes on the pictures above is from “House Doctor”. /
Alle æsker på ovenstående billeder er fra “House Doctor”

NewYear16New Years Eve with my main squeeze <3

We are finally home in Basel, after a great Christmas Holiday and New Years Eve in Denmark. I was lucky to get some really beautiful boxes for christmas, for my jewelry-workspace. So now there is no excuse to be unorganized! ;) And also, they are so cool with the different print and colors, especially when you mix and match.
I also bought ALL the tools, silver and things I need to make jewelry. I bought it at Ravstedhus.dk – so we had a lot to bring home in our car :) But now I can’t wait to get started, and show you all when I have some items done – of my own design! So crazy and excited to show it too you :)

I hope you had a great Christmas and New Years Eve. I think it is so crazy how fast time goes by, its already 2016!
Daniel and I had a nice evening with some friends, and we wish all the best to everyone in 2016.
-K


Vi er endelig hjemme i Basel efter en skøn juleferie og nytårsaften i Danmark. Jeg var heldig at få nogle virkelig smukke æsker i julegave til mit smykke-værksted. Så nu har jeg ingen undskyldninger for at være uorganiseret! :) Og så synes jeg også, at de er super cool med de forskellige prints og farver, specielt når de bliver mixet lidt.

Jeg har også købt ALT, hvad jeg skal bruge af værktøj, sølv og tilbehør. Jeg købte det i Ravstedhus.dk, i deres butik i Kolding – og jeg havde rigtig meget, som skulle have plads i bilen, da vi skulle hjem :) Jeg kan slet ikke vente med at gå i gang og vise jer, når jeg har nogle items færdige – af mit eget design! Det er så vildt og glæder mig til at vise jer det :)

Jeg håber at I har haft en dejlig jul og et godt nytår. Jeg synes det er helt tosset, så hurtigt som tiden går. Det er allerede 2016! Daniel og jeg havde en skøn aften med nogle venner, og vi ønsker begge det bedste for alle i 2016.
-K

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *