Fashion

BELT’IN UP MY LOOKS

I baught this belt on our trip to Rome, and I love it so much. It looks amazing with a simple look like jeans and a t-shirt. It’s a great investment for looks both casual or more “pretty” looks – like with a dress. When I think about it – it’s actually the only belt I have! I have wanted this belt for some time now, and wanting to wear it with all my high-waisted stuff – both jeans/shorts/skirts and also dresses. I think it’s an accessory that you can easily live without (if your jeans fit you ;) ) so I haven’t really had the use for one.. Until now off ! I really like the look of it !

I got a size that fits both low/medium high waist and high waist, since I will get an extra whole made in it. I took this size because I really want to be able to use it with everything, so it’s versatile. Just a tip, if you are thinking of getting one too..
Well, needless to say more about it – more than this thin belt would look great on anyone !


// Jeg købte dette fine bælte på vores rejse i Rom, og jeg eeelsker det. Det ser fantastisk ud til et simplet look med jeans og en t-shirt. Det et godt accessory til garderoben, for at gøre lidt ekstra ud af sig selv, og kan pifte en lidt kedelig kjole op ved at sidde i taljen. Når jeg egentlig tænker over det – så er det det eneste bælte jeg ejer !! Jeg har længe gerne ville have det til højtaljede jeans/shorts/nederdel og mine kjoler, da det ser så fint ud til. Tænker det er fordi det er en ting som man godt kan undvære (hvis jeans’ene passer selvfølgelig) Så jeg har ikke rigtig haft behov for det. Indtil nu, selvfølgelig!

Jeg købte bæltet så det passer mig både når jeg har højtaljede og mellem-højtaljede/lavtaljede bukser på, så jeg skal blot have lavet et ekstra hul i det. Så kan jeg nemlig bruge bæltet alle steder og gør det mere anvendeligt for mig. //

 


 

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *